you need me, i dont need you

– u mean i want u but i don’t need u

NEJ. Det är snarare I need u but i don’t want you.
åh varför var jag så dum? Kunde jag inte bara bett dig dra åt fanders? Men det var en jävligt konstig kväll. Och du fortsatte tjata. För ett par dagar sen, eller något så slog det mig att allt det där bara var ett sätt för att se hur jag reagerade antar jag. Men jag var bara dryg. haha. undra om det kändes konstigt för din del med? Det hoppas jag. Liksom nyfikenheten var inte lika stor från min sida. Du tjatade och jag brydde mig inte. Jag ifrågasatte ingenting, hur många gånger du än sa det. Sen blev det andra bullar när man ”hintade” om att någon var söt, eller att jag behövde någon. Då helt plötsligt skulle man berätta allting. haha vad allt är roligt när allt kommer omkring. Även om jag avskyr att jag inte bad dig försvinna helt. Eller att jag inte skrek en massa. Jo just det.

stay with me, please don’t go
if you want to be alone
stay with me, please

Intelligenta människor manipulerar man, idioter slår man

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.