you can go all the way

Tack. Jag måste bara säga tack. Jag tror det här en bra avledning så jag slipper tänka så mycket. Även om de ser rakt igenom mig och vet precis vad jag tycker o känner. ”Nu när vi är ensamma tänkte jag fråga ut dig. Är du intresserad av *hm*?” Man bara Mja kanske. lite. nyfiken iaf. haha. Frågade även en annan person om det syntes SÅ tydligt. och ja. det gjorde det. ”Innan han dyker upp är du så glad, sprallig osv osv. Men så fort han dyker upp blir du låg och du får ett mörkt moln över dig” Man bara; Jahapp. ja det är därför det är som det är. Så när jag träffar människan igen (om jag gör det?) så ska jag vara glad hela tiden. Och inget mörkt moln. 🙂

Idag väntas det kemi. sen skulle jag visst iväg o grilla. haha känns lockande i detta väder. Vart försvann min blåa himmel och sol? jaja. det är april. vad förväntar man sig? Inget annat än aprilväder 😉 Man kan faktiskt vara ute även om det snöar lite. 🙂 Det öser ju inte ner direkt. haha.

jaja. ska fixa mig inför skolan. föna håret. sminka mig o greja. Jag är allt lite nervös för det är första gången på riktigt idag! Annars har det ju bara varit för att träffa Q. ^^ eller hämta mina solisar. 🙂 Sen bara wops skulle jag fortsätta. 🙂 NAJS!

DSC05337 (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.