’ What ever you want

om man skulle ta och sova kanske. jag är trött på ett annorlunda sätt. ^^ kvällen har gått åt till youtube för hela slanten ^^ youtube är en väldig skojsig sida. det finns mycket underhållande där ^^ haha 😛 så som frasses och massa rolig musik. så jaa det är en bra sida ^^ ibland 😛 haha ^^
annars har jag inte gjort så mycket ikväll, suttit o längtat till sommarn, och vart festsugen, mojsat på facebook, som förövrigt är tråkigt, förutom att man får vänner stup i kvarten, men de hör inte hit ^^
Kollat lite på simpsons ikväll har 5 favorit avsnitt har jag konstaterat, i alal avsnitt sjunger dom på ett eller annat sätt 🙂 mina favorit avsnitt är de båda med bleeding gums murphy, han jazz sångaren ^^ i ett avsnitt dör han. I de första träffar han lisa för första gången 😛 och så gillar jag avsnittet då ”michael jackson” är med, eller det är inte han, men hans röst 😛 fränt, då sjunger dom för lisa xD o sen när homer o hans jobbar kompisar strejkar. då sjunger lisa oxå xD haha 😛 det är 4 avsnitt…
det 5e är typ ”I want candy” avsnittet. de sjunger hela tiden xD Men vafan ^^ det är ju ett till jag gillar… jaja 😛 jag har blivit värsta simpsons nörden igen 😮 hahaha 😛 men de gör inget, det är kul 😀

haha jag yrar lite för mkt nu kanske :p lite övertrött maybe 😛 men men. Nadja blir glad att jag bloggar så det är huvudsaken. eh imorn händer väl inget, får se lixom. Men wooot, where are you? O.o haha människan är borta 🙁 men jaja ^^ det är skit sak samma 😛 ne nu ska jag sluta skriva, det börjar bli lite mkt nu tycker jag, och dessutom måste jag sova. kan inte vara vaken länge nu. Klockan är fan 6. ^^ herregud ^^ får inte sova för länge imorn om jag ska kunna somna på kvällen sen, ^^ men jaja. nu räcker de 😛 nu kom scrollgrejen fram så det får räcka 😛 hiih 🙂 Nu fick jag jätte ont i tummen igen 🙁 usch 🙁

Puss

Whatever you want
Whatever you like
Whatever you say
You pay your money
You take your choice
Whatever you need
Whatever you use
Whatever you win
Whatever you loose

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.