Walk the line

åh , jag kollade nyss lite på Walk the line. En sån jävla underbar film. Verkligen älskar Johnny Cash <3 Hans röst är helt underbar å så. Men jag orkade inte kolla på hela filmen. Den är ju typ 2-3 timmar lång. haha ^^ Och han som spelar Johnny. Joaquin Phoenix, han är så grymt jävla heet 😉 iih ^^

Och sen gillar jag Reese Witherspoon ( June Carter ) hon spelar en klockren roll, och är grymt duktig ^^ hennes röst är verkligen , hum, obeskrivlig.

Nu sitter jag och lyssnar på soundtracket. Joaquin Phoenix – I walk the line Because you’re mine, I walk the line (8)
ååwh, den biten rockar. och sen på den lite äldre dialekten, waaaah ^^

Hm, jag är liite hungrig. och vi ska snart äta. Men usch vad äcklig mat de blir, blöh, men jag får väl stå ut xD
jaja. Nu äre mat. Be right back!

Nu har jag ätit, det var inget gott. jag åt inget. lite potatismos. usch usch.
fast nu ska jag apa vidare och hoppas på att Frallan kommer hem från åkeriet ^^ Får se när han gör de, vem vet, han kanske ska me sin far på jobbet? Men hans farsa jobbar väl inte på en söndag? jaja. skit samma.

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.