’ Walk of life

så himla seg kväll. Ändå är klockan redan tio i tolv. vart full fart hela dagen. Va uppe skapligt, tog ett bad o fixade mig. blev dock inte rilla, för stackarn mår inge bra :/ krya på dig sötnos (: Hoppas vi ses imorn 🙂 anyway, istället för rilla joinade jag mor, & roine till therese 🙂 Jenny gav oss nyckeln. ÅÅH! hon va sååå fin i håret 😮 hihi. jag är glad att hon ska fixa mitt hår till balen 🙂 hihi ^^ Anyway hockeyn sög. mh. sen åkte vi till mormor o hämtade pengar ^^

Åkte hem, Linn & Leon kom 🙂 Det var mys ^^ kollade på melodifestivalen och käka pizza 🙂 jag blev nöjd ^^ alltså med resultatet, hur det slutade. De jag ville gick vidare till globen och en av de jag ville gick till andra chansen ^^ Så det var bra 🙂 hm, annars har jag inte gjort så värst mkt ikväll. Leon somnade sen gick dom. Jag har suttit här o lyssnat på mjosik. Gjort lite tester i brist på annat. Jag vet inte vad jag ska göra nu heller. jag har jätte tråkigt. Jag vill inte glo film, det är såå tråkigt.

iiih nu logga nadja in på msn, nu kanske hon kan hålla mig sällskap ett tag 🙂 Saknat den bruden något enormt 😮 Va i.. tisdags vi sågs senast? Det är ett bra tag 😮 Iaf för att va jag och nadja ^^ hihi. men snart ses vi igen, måndag, praktik here we come ;D sug ^^ hatart vafan 😛

Ah just ja om jag ska till rilla imorn måste jag cykla. eller gå. Hur kul är det på en skala? Det är inga roliga vägar till johannelund.. men ah, det får gå. har fan inget busskort, det gick ut idag. och jag har inte råd med busskort förrän nästa vecka. men men, det får duga. 🙂 Lite motion har ingen dött av.. eller? ^^ haha 😛 fast tänk om min cykel blir stulen eller nåt. 😛 det vore ju så typiskt. fast egentligen gör inte det så mkt. ^^
btw, på onsdag ska jag hämta min mobil 😀 idag va fredde inte hemma så vi kunde inte idag. Och han kommer hem imorron kväll, så ah. Måndag & tisdag kan inte jag för då har jag praktik och kommer vara sjukt trött. :/ Men ah, det får fan duga. Det är inte långt till onsdag så. Ne nu ska jag sluta skriva. 🙂

Puss

Rilla 4/2-09


He do the song about the sweet lovin’ woman
He do the song about the night
And he do the walk, he do the walk of life
Yeah, he do the walk of life

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.