Vecka 6

Denna vecka har varit allt annat än rolig. Varit sjuk vilket inte alls är nå skoj. Första gången Robin lyckas smitta mig, annars är det bara jag som smittar honom. Helgen skulle jag jobbat om det inte vore så att en kollega ville byta helg tillfälligt, perfekt timing pga sjuk hela veckan, samt att jag då kunde åka iväg igår. (Äntligen på bättringsvägen och kände mig betydligt bättre jämfört med bara nån dag tidigare).

Veckans låt:  Måns Zelmerlöw – One
Veckans roligaste: En av lekarna igår ?
Veckans tråkigaste: Sjuuuuk
Veckans saknad: Sol
Veckans bästa: Helgbyte ?
Veckans längtan: Juni
Veckans godaste: Piggelin
Veckans äckligaste: Dont know
Veckans vill ha: Bebis
Veckans konstigaste: Konstiga känslan ikväll
Veckans värsta: Denna veckas jobbiga förkylning
Veckans mående: Alltså jag har ju inte varit den piggaste om man säger så. Just pga måendet. Psykiskt bra fysiskt inte alls. Skönt med ny vecka och nya tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.