Vecka 23

Förlåt. Blir tokig på mig själv. Glömmer alltid. Men ska verkligen försöka uppdatera bättre from nu. Arbetar 3 veckor till sen är jag ledig i 6 veckor. Det ska bli skönt. Nu ska jag sova och ladda upp inför sista arbetspasset för denna långa helg. Blir en snabb uppdatering just av den orsaken att jag ska sova. Är redan vaken för länge för vad jag kommer uppskatta imorgon bitti haha

Veckans låt: Home Free – Sea shanty medley
Veckans roligaste: Casper på Leos
Veckans tråkigaste: Långhelg på Caspers födelsedag
Veckans saknad: Bättre värme. Blir det ens en varm sommar?
Veckans bästa: Ledigt
Veckans längtan: Göteborg
Veckans godaste: Sötpotatispommes
Veckans äckligaste: Ehm
Veckans vill ha: Väder för alla fina sommarkläder
Veckans konstigaste: Det där.
Veckans värsta: Jag vet faktiskt inte. Rätt okej vecka ändå faktiskt
Veckans mående: Jag har mått bra. Dock haft migrän och sådär som inte ville släppa. Var länge sen jag blev golvad av migrän. Var så skönt att vara ensam hemma ett tag o bara vila i ett mörkt rum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.