Vecka 21

Vet ni? I torsdags påbörjade jag ett blogginlägg (nåja en lista som vanligt men en annan lista) men jag blir aldrig färdig så kanske publicerar det imorgon, eller om en vecka. Ingen som vet. Denna vecka har varit lugn. Jag har jobbat och jag har beställt tårta till kalaset nästa helg. Har varit på aw och köpt en ny klänning som jag tänkte ha på vår sommarfest på onsdag. Ska även äntligen till frissan då! Som jag har längtat. Men har jag bestämt mig än? Nej. Kommer jag göra det? Troligen inte. Hoppas frisören kan vara behjälplig haha. Tänkte även hoppa att ta bilen till stan denna gång. Pallar inte parkera så ska visst åka lite buss för ovanlighetens skull. Nu ska jag sova. Imorgon är jag ledig. Inga planer. Skulle köpa växter till altanen men hon (mamma) som ska hjälpa mig blev uppbokad på jobb så det blir inget då. Vi får se vad som händer.

Veckans låt: Lady Gaga – Hold my hand
Veckans roligaste: Hmm, jag vet inte. Kanske något igårkväll när jag var trött och vi hade besök.
Veckans tråkigaste: Kaaaaaalllltttt
Veckans saknad: Semester
Veckans bästa: Stranger things!
Veckans längtan: Onsdag
Veckans godaste: Pepsi Max
Veckans äckligaste: Dricka
Veckans vill ha: Värme!!! Trött på att frysa nu
Veckans konstigaste: Hmm, jag vet inte.
Veckans värsta: Stress stress stress.
Veckans mående: Bra. Haft en killig hals denna helg så har hostat i de mest jobbiga situationer. Även störande att jag tappar rösten morgon och kväll. Underbart. Men förövrigt mår jag tipptopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.