Vecka 2

Hoppsan jag är totalt värdelös. Men ja. Söndag idag. Varit en vecka full med plugg och inte mycket mat. Blir tyvärr så när jag är inne i en pluggperiod. Glömmer bort både tid och rum. Haha. Men sen i fredags har jag lagat massa roliga maträtter. Tydligen uppskattat med. 🙂 åker snart hem till falun igen för en vecka. Och tenta. Wooh

Veckans låt: Sopsäck serenad
Veckans roligaste: Asterix!
Veckans tråkigaste: Plugg
Veckans saknad: Hjärnan
Veckans bästa: mys
Veckans längtan: Kattvakt 🙂
Veckans godaste: Flygande Berit
Veckans äckligaste: Vet faktiskt inte.
Veckans vill ha: Fortfarande en hjärna
Veckans konstigaste: Ryck 🙂
Veckans värsta: Blöh 
Veckans mående: bättre än förra veckan faktiskt. Men jag har kämpat och kämpat. Hoppas att hjärnan vill samarbeta! Och de som skriver tentan med…

2 reaktion på “Vecka 2

  1. Hej! Ramlade in på din hemsida när jag sökte efter skötselråd till piercing i tragus. Jag tog min i september och har precis som du verkar ha haft, problem med den. Kan inte du berätta hur du gjorde då? Har den läkt? Osv 🙂
    Tacksam för svar!!

    • Ja jag tog min i slutet av 2015. Och det strulade mycket så jag fick ta bort den helt istället. Men det viktiga är att absolut inte sova på den sidan, pilla inte och koksaltlösning. Min hud runt piercingen började växa runt hela staven så det varade massor och det gjorde ont hela tiden, kunde liksom inte sluta tänka på det för att det gjorde ont. :/
      Hoppas din läker bättre än min gjorde! De är så fina och jag ville egentligen inte ta bort min alls. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.