Vecka 19

Hej. Nu har jag faktiskt en ”vettig” förklaring till att jag inte gjorde veckans uppdatering igår. Jag jobbade kväll och när jag kom hem hade jag inget batteri på telefonen och har ingen bra laddare så kunde inte ha den på laddning samtidigt som jag uppdaterade. Jag tänkte på det och tänkte att jag skulle kunna om jag laddade telefonen en stund men det tar alldeles för lång tid att ens ladda några procent med trådlös laddare. Behöver verkligen köpa en ny vanlig laddare till min telefon.

Idag är det måndag och jag är ledig. Klockan är före 7 på morgonen och jag har har redan hunnit duscha och tvätta håret. Kände att jag var tvungen att gå upp tidigt för att hinna det innan Robin och B åker till skolan. Är ett sånt projekt att göra det ensam med bara Casper hemma. Några planer för idag är att städa lite, åka ner till stan en sväng för att göra det jag inte kunde i göra i torsdags. Behöver även åka till dollarstore och se om de har en liten fönsterlampa. Behöver en ny till hallen då min fina fina gick sönder (💔) och jag gillar inte att ha taklampan tänd så har den lilla lampan tänd när det är mörkt.

Veckans låt: Selina – Lost my friends
Veckans roligaste: Diskussion före jobb igår
Veckans tråkigaste: Stress
Veckans saknad: Ledighet
Veckans bästa: Eurovision hela veckan!
Veckans längtan: Frisörtid
Veckans godaste: Jordgubbarna!
Veckans äckligaste: Insekten tror jag
Veckans vill ha: Frisörtid
Veckans konstigaste: Att mitt schema matchade Eurovision perfekt!
Veckans värsta: Klump
Veckans mående: Bra måste jag säga. Vädret har varit skönt och jag har fått massor gjort vilket gör att man mår bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.