Vecka 18

Oj. Igen. Börjar nästan bli en pinsam vana nu. Men till mitt försvar har vi varit sjuka sen i onsdags/torsdags och nu är vi friska-ish. Jag är fortfarande lite förkyld, Casper är hemma sin sista dag innan han ska återgå till förskolan och rutiner. Jag ska åter till jobb imorgon. Skönt. Annars har det inte hänt mycket förra veckan. Varit ute på altanen lite bara. Vi grillade i olstorp i måndags. Det var mysigt.

Veckans låt: Rayla – Just wanna go (Casper har hittat ett nytt bilprogram på Disney+ han fastnat för och introt fastnade i mitt huvud)
Veckans roligaste: Hmm
Veckans tråkigaste: Sjuk
Veckans saknad: Regn men har ju kommit lite
Veckans bästa: Grillning i skogen
Veckans längtan: Semester
Veckans godaste: Köttbullar sås och potatis haha
Veckans äckligaste: Vet inte riktigt
Veckans vill ha: Mer spontana äventyr
Veckans konstigaste: Robin frisk trots att jag och Casper varit sjuka
Veckans värsta: Oklart
Veckans mående: Började bra, sen fick jag halsont och blev snorig. Casper smittade mig. Woho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.