’ Värsta grymma tjejen

yes. idag har det vart en lugn dag, kan va skönt ibland. låg och tänkte. och dessutom är jag fortfarande arg, och kan inte sluta tänka på pikarna du gav mig. och blickarna. vet du att jag hade kunnat hade jag slagit ihjäl dig igår. bara så du vet aå är du mitt största hatobjekt nowdays. att man kan vara så dum i huvudet. du är ett misstag. jag vet att det inte bara är jag som hade lust att puckla på dig igår. så lika bra att du inser. du är inte störst bäst och vackrast. snarare totalt tvärtom. du är så patetisk. herregud. hade vart ganska så kul att se dig nerslagen. yep. så det så. hoppas du lär dig nåt nångång. och du tjatar på mig. ”du hatar mig” bla bla. jaa är det så konstigt? jag hatade inte dig förrän igår. det var då jag insåg att man var tvungen att hata dig. usch idiot säger jag bara. Falsk!

anyway. kollade på körslaget med mor förut (: sen läste jag ut min bok, så nu kan jag börja på den där klassikern som jag måste läsa på grund av svenska b kursen. usch usch. anyway. annars har de väl inte hänt så värst mycket. pratat hela kvällen med rilla 🙂 känns bra faktiskt ^^ jag har en date (a) haha, nae inte riktigt så kanske ^^ men han vart glad igår iaf 🙂 Så nu är jag hans idol (: känns gör bra 🙂 jaa och vi pratade lite iaf. han sa att jag hade nån special utstrålning som gjorde att han blev nyfiken på mig ^^ haha jag är lite speciell som sagt ^^ men kändes bra att höra det iaf 😛 så jaa, kan hoppas på nåt. för han är söt! (:
aja, jag skulle egentligen bara säga att jag ska träffa rilla på onsdag. eftersom min vecka var rätt tom förutom tisdag & fredag så blev de onsdag 😛 han fråga måndag eller onsdag, och måndag va de inte på tal om, för för de första så slutade han kl 19 på måndagar ^^ och jag börjar tidigt på tisdagar så de fick inte bli så. Onsdag blir jätte bra. han slutade kl 15. så det blir lixom bra 😛 så vi kör på de ^^ film hos rilla 🙂 mysmys ^^ haha ^^ vi skulle se fragile 😀 han fråga mig vad för film jag ville se. så jag sa fragile, han ville oxå se den för att jag hade tipsat om den, men han har inte hittat den 😛

Nae om man skulle ta o sova kanske 😛 så man kommer upp skapligt imorn, jaja ^^ skriver mer imorn 🙂

Puss

Hon är grejen, värsta grymma tjejen,
hon är mitt alternativ.
Hon är grejen värsta grymma tjejen,
flickan i mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.