Varför ?

Varför ger jag bara inte upp? jag orkar fan inte me de här. Det är så jävla jobbigt. Jag hoppas bara att en dag är allt som vanligt, som det ska. Jag vill ha det som det ska. Jag vill inte leva utan dig.. Fast det känns som om jag redan lever utan dig. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill bara att det ska va som det ska va. Tillsammans med dig. Jag pallar inte sitta och deppa för att det är såhär. Det gör så förbannat ont ska du veta. Men fan, du verkar inte förstå de :/ Du tror säker att jag inte bryr mig. eller asså du tror säkert att det inte spelar nån roll om man i vanliga fall ses varje vecka , alltså en helg , så gör det ingen skillnad om det är på 2 månader man inte träffas.

Det gör så förbannat ont. Jag vet inte vad jag ska säga för att du ska förstå. Du verkar inte fatta ändå. Du säger, vi ses i helgen. Och helt plötsligt säger du att du inte kan och att det inte händer nåt.. Och säger att vi ska ses i veckan. Men vafan, jag tror dig inte längre. Det känns så meningslöst att hoppas på nåt. Jag har hoppats i snart 2 månader att vi ska träffas. Men inte fan har de hänt nåt. Jag har frågat flera gånger. Men inte fan säger du när. Eller du säger när. men då blire inget iaf. Så det känns ju så meningslöst? Saknar du ens mig? =/ Jag vill nog inte veta… för jag kommer nog inte få det svar jag förväntar.. Att du saknar mig. Och älskar du mig fortfarande? Det känns ju verkligen som så….. eller inte. Det känns inte rätt. Det gör så förbannat ont i hjärtat. Jag förstår inte att det kan göra så förbannat ont.. Bara spricker. I tusen bitar. Typ.. det är det som är så fel. Vi är fortfarande tillsammans (tror jag iaf?.. ) och hjärtat har ungefär brustit, hur tror ni det känns? FAN inte bra. Jag vill inte ha det så.

Nu ska jag lägga mig i sängen och deppa hela dagen. Orkar fan inte göra nåt när jag mår såhär.. fyfan. Jag hatar det här 🙁

Snälla Dränk Mig ?!

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.