Värd att dö för ?

Finns egentligen inte så mkt att säga, bara det att jag kände att jag va tvungen att blogga ^^ Jag har rensat min kontakt lista, Frallan har fått mig att göra det. På tal om det, jag saknar honom fett mycket.

Jaja, jag vet inte. Ont i huvet har jag oxå. Sitter här oh lyssnar på älsklings favoritlåt ^^ Typ, tror ja ^^ Ey kolla frallan har bara 26 kontakter , jag har bara 46, hade över 170 innan ganska stooor skillnad :p Men men det fanns inte mkt folk som jag snacka med , såå nu fick de bli så, Hade bara 45 tills några minuter sen, de va en kille som skrev te mig, så han blev tillagd igen.. Heter de så? ^^

Mjaa, jah vet inte va jag ska säga mer. ^^ Men hade så tråkigt att en blogg skulle passa fint 😛 Blääsh så tråkigt man kan ha,

och jag saknar Nadja fan, hur illa är inte de då? Hon har bara vart borta i 2 dagar ;o Ganska sjuuukt! Vi ska ut och rööööva! Ey, förlåt ;D Jag ska äta upp min twix sen ska jag sova, 🙂 behöver vila bort huvudvärken ^^
Ska skriva massor oxå. Har lite saker jag måååste kladda ner xD ^^

Aja,, pallit >,< ^^ PUSSHEJ Snygging <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.