Vände något negativt

Haft en ganska dålig dag. Städade imorse, bråkade med golvmoppen. vi blev sjukt osams haha. sen hällde jag ut vatten bakom skåpet i badrummet, och sedan även på golvet i mitt rum. KUL. blä. 😛 Men mitt i allt fick jag ett samtal som gjorde mig lite glad iaf, fast det märktes visst att jag var in a bad mood. 🙂 men men.

Pluggade hos Sofie, körde fast. Cyklade till pappa o pluggade, gick väl inte så bra där heller. men men. hem käka. pluggade lite. sen dök nadja upp o hjälpte mig med pluggandet. TACK!! Nu känns det lite lättare. 🙂 Inte klar med kapitlet än, men snart så. 🙂

Sen gick jag in i mitt rum, tänkte ringa ett samtal, men jag hann inte förrän personen i fråga ringde mig först. 🙂 Frågade om han läste mina tankar och japp. haha han sa att han skulle vara först idag. haha. men ganska coolt att vi tänkte ringa varandra samtidigt 😛 pratade på ett tag. 🙂 Han gjorde mig glad. samtidigt som jag gjort honom glad. 🙂 win win situation.

Nu målar jag naglarna o väntar på samtal igen. hehe 🙂 annars sitter jag bara här o lyssnar på musik. ganska myspys. även om det är ensamt! hehe. jag har ju mina nallar visserligen haha. 🙂

DSC07083

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.