vad hände?

Den här sommaren skulle bli bäst. Jag kände det på mig redan i mars. Sen hände det något? Jag vet inte vad. men allt blev förändrat. Trodde verkligen att vi skulle göra allt. Nu pratar man aldrig. Man blev bortbytt ganska snabbt. Lite komiskt. Men så är det väl.

Men jag känner att så fort skolan är över kommer allt bli som det var? Eller tror jag bara det? äsch det är väl ingen idé att fundera på det. Jag hade så mycket planer, att vi skulle göra det och det och så det där med. Men ja. jag tror icke det blir så. Fast det gör inte mig så mycket det heller visserligen. Överlever ändå! 🙂

Mina sommarlåtar var tanken. Det hör liksom till allt garagehäng och bilåkande liksom. Det var en del av mina planer. Fyrhjuling i bättre byxor?

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.