Vad gör jag nu?

Efter stallet åkte vi till Gränna 🙂 vi gick fram och tillbaka på gatan. Sen köpte vi polkagrisar. Hihi 🙂 i år glömde jag inte bort det. Minns förra året när jag var i gränna och då glömde jag köpa det 😮 galet!

Sen blev det mat på Brasseriet. 🙂 tog en mix-tallrik. Kyckling, oxfilé och fläskfilé. Himla gott 🙂 så jävla mumsigt. Sen gick vi till någon liten souvenir butik. Provade en handcreme som jag var tvungen att köpa 🙂 luktade gott. 🙂 sen gick vi till en loppis typ.

Jag tog tag i en galge med en människokropp typ. Sen helt plötsligt gick galgen av. Jag kläcker kommentaren ”Vad gör jag nu?” Sen asgarvade både jag och mamma. 😛 sen kom det en annan tant och hon skrattade med.

Nu är vi på g mot linköping igen. Lite trist men ja jag får se vad som händer ikväll. Ska till nadja sen sova tidigt.

FÖR IMORGON JOBBAR JAG!

image

image

image

image

Vi höres senare. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.