Vad betyder det?

Idag har jag vart i skolan. Lyssna på nån fucking saga på svenskan.. *gäsp* Sen vare lunch. Stod i en jävla kö i typ 15 min … Sen vare att äta påsklunchen fort som tusan ^^ Helt plötsligt vare dags för Hermans lektion. Så förbannat segt! Prata om höns o grejer. Sen kolla på en film, som vi sett förut. Segt!!

Aja, drog oss vidd 13.50 ^^ åkte hem. eller aa jag gick till centrum, tog ut pengar och sen gick jag och sola. Det var skönt. Ska nog sola på fredag igen. Om morsan vill låna mig pengar. Har bara 141 kr att leva på under lovet. Jo tjena. Ska ju till frans, det går åt pengar för min del 😛 haha ^^ Jaa men. Och sen äre ju admin möte , på torsdag. Måste ju ha pengar till fika då. haha ^^

Och.. Vadå.. Ny kärlek till mig! Vad betyder det? :/ Ska jag oroa mig? Eller låtsas som ingenting…? Jag vill inte tänka negativt mer. Så jag ska försöka tänka positivt.

Jag är trött. Så kanske ska vila en stund.? Jag vet inte. Men däremot så ska jag inte blogga mer. Bloggar ikväll eller nåt om jag är på de humöret. ^^

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.