usch fy och blä

Ja igår då, mobilen dog så kunde inte blogga mer. 😛 Var i tannefors en sväng. sen åkte sofie hem o jag o spöket drog o käka. sen köpte jag en dvd 😀 iiiih. Jag skulle bara följa med till bengans o han skulle handla. men jag var den som handlade istället. Sen blev det blomman en sväng. 🙂 Jag och prytz kom dit samtidigt. haha. Sen blev det sturefors. 🙂 Inte varit där sen i somras, så dags att skapa nya bättre minnen 😀 hehe.

Krångel krångel krångel som vanligt dock. Slutade med att man stortjöt hahaha. jävla ångor alltså 😛 blev helt förstörd. De hade de visst kul åt, sminket rann massor. sen huvudvärk och illamående på det. (Y) grejt! Blev brask för o handla något. Skulle ta bussen hem, missade den. :/ Så åkte tillbaka till sturefors. men denna gång undvek jag garaget med tanke på hur groggy man kände sig. Helt snurrig. ^^ pluggade matte i bilen 🙂 Wii, va duktig jag är!

Sen tjatade jag på dem att jag ville hem. 😛 åkte till ekh, lämna folk, bytte bil. sen åkte vi hemåt. woho. Tvärslockna så fort jag kom innanför dörren typ.. haha… 🙂

Dags för frukost nu! Idag har jag en helvetes dag i skolan. konstant skola från 8.30 till 14.15. och ingen lunch :/ Det suger ganska så hårt :/ men men. får äta när jag kommer hem vid kvart i 3 typ. 🙂 Sen ska jag ut o köra. ^^, och sen stallet 🙂 Däremellan skulle jag ha tid för blom och prytz, dock sa jag bara telefon. haha 🙂

PUSS

469480_4422914649700_23241777_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.