Typiskt

Inlägg nummer 2 år 2021. Delade dock inte förra inlägget på fb, men ingen läser väl bloggar längre så man klickar väl inte in bara för att se om man uppdaterat. Särskilt inte när man inte är den som bloggar så ofta längre. Var väl en annan sak förr när jag skrev flera inlägg/dag. Nu ett inlägg per år typ haha. Tänkte dock ställa in så den automatiskt delade inlägg till min fb som jag hade förr, men det gick inte längre. Typiskt. För annars hade det varit smidigare. Inte för att det är jobbigt att dela själv, men ändå.

Vad har hänt sen sist? Inte mycket. Jag har rensat bland Caspers kläder, nu plockade vi bort den fjärde storleken han haft. Har beställt hem lite nytt till våren och sommaren. Längtar verkligen. Då han blir 1 och springer runt här hemma. Är nog förövrigt inte långt kvar tills han går förresten. Han går längs möbler hela hela tiden. Min lilla terrorist.

Idag blir det en lugn dag. Ska fortsätta städa och rensa lite. Behöver göra lite plats i mitt trånga kök, får se hur det blir. Och när det blir. Rensningen i första hand och sen ska jag försöka införskaffa mig ett skåp som ska vara ett skafferi. Vi får väl se hur jag ska göra så det får plats. Har inte det största köket men behöver ändå ett skåp till pga kass förvaring i köket plus att Casper gärna river stället. Sötnos.

Men först så ska jag sova en stund med skrutt. Han har somnat i min famn så jag ska blunda en stund. Vi får se när vi hörs igen. Kanske ikväll, kanske imorgon. Kanske om ett år. Vem vet? Men till dess, ha det fint. Pusshej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.