turn back time ,

seriöst, jag orkar inte. jag har gått o tänkt på samma saker om o om igen, det är fan jobbigt. jag hatar denna jävla känsla. jag vill inte tänka på dig, jag vill inte drömma dig. hade jag kunnat hade jag spolat tillbaka tiden och ändrat på så himla mycket. det skulle aldrig ha blivit som det är nu. aldriig. jag hade inte tillåtit det. men men. man kan inte ändra på saker o ting, så det är väl lika bra att vänja sig :/ även fast jag inte alls vill… det är så himla lätt att fastna i det gamla och lixom inte leva vidare så som man gjorde innan. men aja, jag får se hur de blir. jag vet inte vad jag vill. jag vet ingenting. förutom att jag vill glömma allting. hur gör man?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.