’ turn back time

mjaaaaou, åkte till rilla igår (: mys mys ^^ haha ^^ jag har skaffat mig en kompis ^^ ah o så iaf. va o handla. tänkte baka igår, men tappa bort inköpslappen så glömde köpa florsocker (eller floursocker som nadja säger) haha ^^ så blev inget me de. kolla på changelling eller va den heter ^^ men jag somna 😮 men men 😛 haha aah idag har vi handlat. jag köpte florsocker ^^ wie ^^ haha jaja. orka ^^ rilla sa att jag skulle skriva gröna döden, så då gör jag det. jag ska baka gröna döden. fast de ska va röd så det blir lixom röda döden xD haha ^^

Puss

If only I could turn back time
If only I had said what I still hide
If only
I could turn back time
I would stay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.