truly madly deeply

mjaou. har man gjort idag? absolutely nothing. ganska små kul. Kollade apis.. HAHA, jaha! nu har han börjat läsa varenda diarium 😮 från att inte ha läst nåt 😛 jag blev skapligt chockad när jag kollade senaste besökarna i diariumet ^^ alla på första sidan förutom det där som handlade om Fred 😛 annars har han läst alla, eller jag vet inte om han läser, men han klickar på dom iaf xD haha! Men det är inte mkt text så han läser säkert 🙂 det gör mig lite glad 🙂

anyway, jag är lite hungrig, får se vad de blir för mat, och så får vi se om jag ens kan äta 😮 O.o har såå ont på tungan fortfarande :/ herregud, Den är helt vit 🙁 jag provade det där som ellinor sa att jag skulle göra. Skrapa tungan med en tungskrapa som ska finnas på tandborstarna. Men jag har ingen som tandborste eftersom jag fick nån special tandborste av min tandläkare ^^ men provade att borsta tungan med själva tandborsten. men de ville inte heller funka. nu är typ heela tungan vit. men morr säger jag bara! 😮 men aja, det löser väl sig 😛

Jag behöver en dusch, och needar to välja kläder 🙂 ska nämligen ut ikväll. funderar på mina rutiga shorts, mitt glittriga linne jag köpte i måndags. o sen mina benvärmare 🙂 för min mor va snäll o laga dom! 😀 haha, aja. nu ska jag fortsätta med mitt. inte för att jag gör något, men iaf ^^

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.