trött, och irri.

Hade en toppen dag igår! 🙂 Började med fika hemma som sagt, fick ett presentkort av Roine med döttrar. Sen cyklade jag ner till stan, mötte Becca. Vi letade lite efter örhängena. Mina favoritörhängen är inte ”hela” längre. Ena noten är borta. :'( Jag som älskade dem så mycket! Mina absoluta favoriter… Men de fanns inte kvar på glitter, och de är inte hemma, inte hos becca och inte hos hennes föräldrar. skit också 🙁

DSC06752Min älskade G-klav! 🙁

Vi shoppade lite på rean, köpte nätstrumpbyxor i chockrosa för 34 kronor, köpte migräntabletter, och hårfärg. 🙂 Himla najs! Frågade om hjälp på kicks, sa att jag ville ha en blond till utväxten, jag sa att jag ville ha den blonda jag har nu. Hon bara ”Eh, du har ganska många olika färger i håret…” hahaha. 🙂 Sprang på Anders med. 🙂 Lite kul, stod o babbla om allt och inget en bra stund. Sen gick vi o mötte Bury och Sofie.

Gick till Coffeehous by George för att Lilla Linda skulle jobba. Becca bjöd mig på fika. 🙂 Fick en jordgubbe till kladdkakan bara för att de inte hade ljus eller en flagga 😛 Försökte få Linda att sjunga för mig men det ville hon inte 😛 haha. Satt ute och fikade iaf, planerade Burys lägenhet, och grejer vi skulle handla till bålen. Sen drog Sofie.. Sen efter kanske 10 min gick vi med, Becca gick och jag tvinga med Bury till gina, sen tittade vi efter skor innan jag handla på bolaget till helgen, blev diverse saker, vin, cider och ”champagne”. För 10 kronor. 😉 Som hittat! haha.

Drog till Bury lämna grejer, gick till ett ställe som var stängt sen gick vi till mig, blev fika med pappa innan han gick, han började reagera eftersom han är jätteallergisk mot pälsdjur. Jag o Bury gick o handla sen flyttade vi ut hans soffa. Hade lätt velat filma det 😀 hahaha. Sen lagade vi mat, kolla 90’s och HIMYM. 🙂 Sen sov jag. Han var vaken.

Idag har jag varit i stallet och ridit. Vi hittade en ny ridväg, himla bra var den. Så vi bestämde oss för att utforska den lite mer framöver när vi har mer tid. Nu blir det att bara fördriva tid en timma innan jag ska till ikano och ikea o handla de sista till lördag! PEPP PEPP PEPP!!!

DSC06590Måste erkänna att jag är lite besviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.