träning och annat

Cyklade ner till stan och gick till Akademibokhandeln och mötte Sofie, egentligen fick jag inte komma ner, men det blev så ändå. Födelsedagspresenter. 🙂 Man tackar man tackar! 🙂 Sen gick vi till gymmet. Sofie gick på pass, jag körde maskiner. Gick finfint! Nu ska jag fan inte slarva, fast denna vecka har jag inte tid. Fullt upp såhär i närheten. haha. 🙂 Snart är det torsdag!! Snart är det lördag 😀 ÅH vad jag längtar! 🙂

Efter gymmet gick jag med Sofie till henne och hon följde mig en bit med Micky, cyklade hem, låste cykeln hemma, sen låste jag upp den direkt och cyklade till mammis kompis. Babblade lite om allt och inget innan jag fick med mig mamma hem, tog en dusch. och åt mat. Nu fördriver jag tid. Med hjälp av min winamplista. tjoho. 🙂 Kör mestadels bara Antons låt Lost without you. Helt såld på den nu igen. lite läskigt haha. men men.

På tal om bananer, imorse efter att jag ringt läkaren (fick inte tid förrän 1 augusti) så frågade jag mamma vad vi skulle göra idag. Hon bara nä jag vet inte, så vi ringde Roine. Han föreslog S:t Anna. Men det hann vi inte, för vi hade grejer att passa tider till. Så mamma sa att vi kunde ta det imorgon, men då sa jag att jag inte hade tid, för folk ville träffa mig. Mamma tittade oförståendes på mig och undrade varför. Tills jag förklarade för henne att jag faktiskt fyllde år imorgon. Då kopplade hon det, och då blev det inte s:t anna imorgon, för jag vill följa med. 😛

IMG_3526Jag vet att jag inte vart så bra, för jag inte sa det som det var.
Det kanske tar en evighet innan jag förstår min ensamhet.
Jag lovar att alltid finnas där, fastän det blivit som det är.
För ingen förstår så bra som du, det kan jag lova här och nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.