Torsdag

Hello you. förlåt att jag inte skrev inatt. men jag va inte på humör. Så om jag hade skrivit hade det blivit en depp bogg, och det vill vi ju inte ha. men men. Inatt satt jag o tog alla bilder på min bdb, det tog tid, men det blidde klart. Uhm. jo nu needar jag bara ps så att jag kan förstora bilderna lite. ^^ Och hoppas på att kvaliten blir.. bra. För i såna där program så blir inte kvaliten bra. antingen blir man suddig, eller så blir man inte.. grön/gul xD Och det vill man icke! haha ^^ jaa. ^^
Imorse sorterade jag bilderna. så nu ligger alla på rätt plats.. hoppas jag. blev lite missar här o var. men tror jag fixade det. ^^ Bäst är jag.

Och nu sitter jag här med hårinpackning, ska snart gå och skölja ur de. Idag är det en sån där ”fin” dag 🙂 Jag ska fixa lite o pula med lite stuffs. uhm. Polly va liite.. konstig igår. han va oxå lite depp. så han pratade jag inte med. Så jag satt helt ensam. Det sög, men jag får väl skylla mig själv. Kunde gått o lagt mig tidigare, men icke .. ^^ uhm. Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Jag är hungrig. Ne nu blire att skälja håret om inte roine är i badrummet. men det får vi hoppas på att han inte är. 🙂 Ha det bra så länge för det ska jag försöka ha!

Puss! <3


Like it. U are cute . <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.