Torsdag .

Nån gång måste jag hålla vad jag lovar 🙂 anyway, det var en sjuk natt inatt. ena sekunden var jag sjukt glad, andra sekunden var jag sjukt deppad och i nästa förvirrad. Det hoppade runt så hela natten. Det var jobbigt. Men inte mkt att hänga läpp för. Jag vet inte alls varför jag är deppad? varför blev jag det? har haft en wierd känsla i magen i ett par dagar nu. kan inte riktigt beskriva den. men de känns typ, att det gör ont och att tårarna är på väg. men ändå så är det en skön känsla. Jag kan verkligen inte beskriva känslor. Hur gör man? Blev min beskrivning bra tro? man kan ju hoppas det iaf. Anyway, IDAG så är jag både depp & förvirrad. Inte alls glad. Hur gör man då när man faller? Ingen hjälper mig upp. Det är segt. Jag vill inte va förvirrad. Varför gjorde du mig förvirrad? :/ Det kanske inte var meningen. Men nu blev jag förvirrad. Varför? du har ju bokstavligen inte sagt till mig att du inte gillar mig så att säga. Igår sa du. Jag gillar dig.. kanske för mkt. jag tycker att det var gulligt sagt av dig att du talade sanning. men sen blev de lite knas.. jag vet inte. du slutade prata. sen blev de, ”låt mig va” bla bla. Så då blev jag förvirrad. Vad är det du menar egentligen? gillar eller inte gillar? det är frågan, men jag tycker om dig iaf, det hoppas jag att du förstår 🙂

anyway. jag gick och la mig vid halv 6 igår. och förlåt att jag inte blogga igår. helt plötsligt dog mitt internet o jag ville inte skriva nåt då, efteråt ifall den skulle dö igen. det dog typ 3 gånger igår :S Sug på det, aja, jag somnade efter mkt om o men. Tror jag drömde mardrömmar eller nåt i den stilen. brukar göra de när jag somnar då jag är deppig. jag kommer ihåg att jag vakna till o va lite sad. men vad drömmen handlade om kommer jag inte ihåg. Men den var nog inget bra. Annars skulle man ju inte bli sad lixom. men wtf. jag lever, och det är väl huvudsaken? eller? Det kanske det inte är. Jag vet inte varför jag sitter o hänger läpp för det här. På senaste tiden har allt vart så konstigt. Vad ser folk hos mig? Jag har inte riktigt fattat de. Inte fan är jag söt. eller nåt i den stilen. Eller vad vet jag. jag vet inget. Jävla helvete.

varför ska det behöva vara såhär. Det är fan inte så det ska va. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill bara va lycklig. Varför kan jag inte få vara de? Jag har varit så lycklig, och så kommer de en jävla attack. Det var så länge sen, jag vill inte falla. Inte nu, inte när jag behöver vara stark. Jag behöver verkligen vara stark just nu. Det är nu jag ska va stark och stå emot allt skit. jag ska va stark. ”du kan, du vill, du är stark” Det är dom orden jag ska tänka på när jag faller. De orden har hjälpt mig mkt genom åren som varit.. enda sen personen sa så till mig första gången. Det betyder.

nej jag orkar fan inte skriva mer, känns så förbannat onödigt. ingen kommer ändå orka läsa skiten. de enda gångerna jag skriver långa bloggar är när jag är nere och depp ju ;S så här kan jag inte hålla på, men aja. palla…..

puss ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.