Told you so

Jag har glömt bort er lite idag. Förlåt för det. Började med att cykla till kemin. Ångrade att jag hade skinnjackan och converse. Det blir det inte imorron! Idag fick vi labba på kemin 😀 Woho. Jag o nadja gjorde det ihop. Något salt, Natriumthiosulfat. haha. såg ut som små kristaller. 🙂

Sen cyklade jag till sofie o snackade en massa skit innan vi åkte in till stan. glodde lite innan jag följde henne till skolan. sen blev det föreningen. Stod o snacka skit. de låste cykeln så fick vara kvar ett tag, haha. slutade med att jag åt trots allt. och bara snacka om allt och inget. 🙂 väldigt trevligt. 🙂 Och blev mobbad igen, haha ;P det är NYTT dygn. pucko 🙂 cyklade hem, nytt simkort har kommit, men det aktiveras inte förrän på fredag, suck! haha. jag som vill leka med nya telefonen! åååh.

Sen har jag räknat matte i typ 2 timmar. det gick bra. han sa att jag kommer klara det här. 🙂 Så det SKA jag göra. 🙂 hehe. heja mig! Nu ska jag nog ta o borsta tänderna o lägga mig i sängen. 🙂 Läsa lite anteckningar och sova.

Godnatt.

194651[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.