tjuvstart

Nu tjuvstartar jag sommarlovet. har visserligen två prov kvar, men ändå. Tjuvstartar lite ändå. Har varit o käkat (druckit?) en sån där lyxshake på max med brottski. 🙂 Riktigt trevligt. Nu spelar jag sommarmusik och ska strax plugga lite innan jag ska iväg och spela minigolf.

Cykla till valla, eller ja gamla linköping är första stopp. Vilket väg är smartast? Genom rydskogen och förbi motionscentret och sedan under tunneln och ut vid folkets park? Eller cykla via ryd, sen donken och genom skogen där? Då är väl första vägen bättre? Lite mysigare dessutom. 🙂 Vore ju något. Känns lite som om när jag cyklade till jobbet för första gången. Då cyklade jag via ryd. Men nu ska jag ju inte riktigt åt samma håll. Men nästan!

Ska bli kul att spela minigolf. Jag har inte spelat det sen för nästan exakt ett år sen 😛 Jag tror inte jag spelade det någon mer gång sen jag spelade i mina Jeffrey Campbell klackar. Den gången jag använde dom för första gången och gick från stan till johannelund (aj) sen spela minigolf i dem dagen efter. (ännu mer aj) hahaha. sicka minnen! jaja.

Plugg var det!

170400_4328376206298_516879330_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.