Tisdag, fortfarande =D

Jahaja, sen jag skrev sist har jag fått glass av Roger ^^ Sen badade vi, as gött. solade oxå. Gick hem, solade en timma typ. Är brun nu, iaf lite. Mor är fortfarande lite brunare än mig, men det tar jag igen kan jag lova 😉 uuhh ^^ Ska sola på fredag morron tänkte jag ^^ Lägger mig på baksidan, palla om folk glor ^^ jag har faan bott på gården längst. Då äre fan i mig jag som bestämmer! mohaha ^^ jaja.

Sen kom Isa hit, hon tvinga med mig ut te baksidan för hon ville leka, så det gjorde vi. Sen gick vi hem och åt. Vandra till nästa lekpark ”Nya lekparken” som jag & mina old friends döotet te ^^ Anyway. den ligger borta vid rosendal ni vet ^^ Jag ägde alla små barn där, ^^ fan va impade dom blev 😉 haha yees ^^ ”oooh vilken fart :O” Och så glodde dom massa.. Massa utländska ungar. mjaou, sen gick vi hem med Isa till Gun & Linn.
När dom åkte gick vi hem, och jag typ kollade på tv eller nåt ^^ Kollade på gossip girl iaf ^^

Nu tänkte jag sova, är förbannat trött, och ena ögat är värsta rinnigt och svider som fan.. As skönt att blunda så jag tror de är bäst att sova, aja, natti ^^

btw.. jag fick den söta bilden på mig & Oscar igår 🙂 naaaw. den där bilden när vi ligger i soffan, yeys ^^
kom även på att jag inte pratat med honom,, men IMORN. Då ska jag faan i mig våga. Det kan la inte va så jävla svårt att skriva ett litet hej, o sen fråga hur läget är. ^^ Han kanske sköter resten av samtalet själv, han kanske rent av är as lätt att prata med.. Vissa är ju de, andra inte. ^^ Lite wierd, men men. Hoppas på det bästa iaf 🙂 Aja, nu blire nog sängen ^^
SOMMARLOV PÅ TORSDAG 😀 FAAAAAN SÅ JÄVLA GÖTT, LÄNGTAT SOM FAAAAN!

Du är vacker <3

Puss .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.