till dig som försvann

Är du den samma som igår?
Eller är du blott ett minne ifrån tidigare år?
Nu står jag här, ensam igen.

Finns det någonting mer passande? just nu alltså. Jag är så sjukt förvirrad. Fick ju höra att du visste att jag ville ta kontakt med dig igen, och när jag hade gett upp accepterade du det och då var jag borta. Ungefär samma sak. Även om ditt var jävligt mycket värre. Jag är ändå glad att det erkändes att du var Kall och jävlig. jävligt elak. Jag är glad att du stod för det. Iskall. Det är vad du är. och har varit, och antagligen alltid kommer att vara. Men du erkände det. Det är ett stort steg i sig. Nu vet jag vem som lärt mig att vara kall. Att inte ha några känslor. Att vara så iskall att man inte ens brydde sig om något skulle gå åt helvete eller ifall det skulle visa sig sluta bra. Är det dig jag ska tacka? Eller ska jag säga att du är en jävlig dålig ”lärare”?

Det sjuka är att jag alltid trott att det bara är jag som kommer ihåg saker från förr. Som alla ord, gester och konstiga saker med folk. Men tydligen inte. Han mindes precis allting, att den där saken (Dx?) var på mig o allting. Saker som borde ha glömts bort på 6 år tycker jag. Jag blir arg på mig själv. Väldigt arg. Jag vill inte sakna sånt här. Jag vill inte ens tänka på det. men jag kan inte rå för mig själv. Jag vill bara ha kontakt. Så som jag har med de andra sakerna. (bortsett från en annan, men vi hälsar trots allt). KAN NÅGON BARA FÅ MIG ATT SLUTA TÄNKA?!?!?

Innan jag får för mig att göra något dumt, som jag förmodligen kommer att ångra.

PUNKT.

bild 56

2 reaktion på “till dig som försvann

  1. Det hjälper antagligen inte, men jag kommer ihåg precis allt dåligt jag med. Ord, fraser, tonlägen, ”mellan rader betydelser”, händelser, situationer…allt. Vem det än handlar om. Och det är sånt jag hakar upp mig mest på när man ”har en sån dag”. Så du är ju inte ensam iaf 🙂

    • Nej jag vet att de inte gör det. Men det kanske hjälper för stunden. Eller så slutar man tänka efteråt. Det kan vara rätt jobbigt att komma ihåg allt. 😛 skönt det iaf 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.