’ This is the life

yeah. jag skriver igen. prakik idag, näst sista gången. skönt måste jag säga. Men det är typiskt, när man väl kommit in i rutinerna riktigt bra och kan alla hästar o så, så ska man sluta. Alltid är de så, speciellt när han har 1-2 gånger i veckan lixom. ^^ Idag gick de riktigt bra. Frida blev bara as sur för att Elin sa att jag skulle köra kärror istället för att mocka. Frida tyckte att hon kunde köra kärror ist. För hon orkar inte :S jävla masK!!

annars va de lite damp på lunchen. ”Killen” ringde, uh ^^ o så fick jag veta att nadja kanske ska träffa bläckfisken? ^^ wiie! 😀 fränt ^^ Sen skicka lite wierdo sms. fick ett svar av 3 (Y) får se hur de blir. hahaha 😛 vill iaf förfesta på fredag tror jag om jag drar ut, beror på hur jag mår. mår helt kasst just nu. jaja!

Hemma har jag duschat, sovit, läst sms i sömnen. nördat. vart social med mamma o kolla lite grejer. käka glass. sen ringde det på MIN dörr idag xD jag går omkring i värsta sunkkläderna o så när de ringde på dörrn så öppna jag och där står en söt kille 😮 haha ja hej på dig oxå ^^ Jag skickade honom till nästa dörr ^^ Sa att det var samma lägenhet o grejer ^^ Så ropa på mamma innan jag öppna dörrn, men de tog lång tid för henne innan hon fattade xD haha! Aja, han klev in i vårt vardagsrum och började babbla om brandsäkerhet eller nå ^^ jaja, thats it ^^ nu ska jag leta fram papper och sen sova 🙂

Puss!

And you’re singing the song thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?
And you’re singing the song thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?
Where you gonna sleep tonight ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.