The day

Onsdag. Cyklade till gamla linköping och mötte linda, bury och sofie 🙂 gick till valla och spelade minigolf. Från början gick det väl bra. Sen började bollen snurra runt hålet o ville inte trilla i. 😛 värdelöst. Mest irriterande var det när bollen snurra ett helt varv nästan i hålet och sedan åkte upp igen. Suck!

Efter minigolfen blev det glass. Pistasch glass. Omnom 🙂 himla god. Men dyr. Sen gick vi bort till någon loppis som typ var slut. Sen åt vi mat. Han var rolig. Humor deluxe! Dit går jag gärna igen 🙂

Cyklade hem barfota. Skoskav av mina nya loafers (stavning?) Offroad barfota i uppförsbacke var ingen hit 🙂 cyklade på en bra väg, trodde jag cykla fel så tog en annan väg. Mhh. Den var jobbig sen hamnade jag på samma väg som jag cykla på först 🙂

Har pluggat så nu känner jag mig rätt säker på internationella relationer 🙂 så nu ska jag sova. Sista nödvändiga provet imorgon 😀 sen bara fredag kvar. Det får som sagt gå som det går. 🙂

image

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.