thank you for the music ,

Tack alexandra för att du fixade min blogg 🙂 Jag är helnöjd, 🙂 Så nu kanske jag bloggar lite oftare, eller jag vill iaf ^^ haha xD jag är psyk ^^

idag anyway va de skolan, o kolla på modevisningar, kul kul 🙂 jaha, eh ja. annars hände de inte så mkt mer i skolan, drog ner till stan med Nadja och träffade Anna 🙂 vi gick runt o kolla lite. Jag kollade på tunikan igen, jag vill verkligen ha den!! ^^ men har inga pengar 🙁 men men, anna köpte present till hennes bror 🙂 Vi drog till federal efter att nadja vart hos optikern 🙂
Där fick jag först prata med Jonas, vi bestämde att jag skulle köra på alsolsprit i en vecka igen. ^^, sen komma tillbaka igen. haha xD Nadja & Anna letade piercingar, de skulle byta i naveln idag 🙂 jovars det gick bra 🙂 micke kom oxå. snacka lite skit med honom. Sen kom mattis fram och ville kolla mitt öra, ^^ nästa vecka ska vi fatta beslut, får se hur det slutar 🙂

aja, jag ska sluta skriva, skriver imorn innan skolan förhoppningsvis 🙂 om jag orkar 😀 haha ^^

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.