Tankenatt

Jag tänker en del inatt, jag vet inte varför. inte helt iaf. förstår inte alla tankar. Vad en del människor kom ifrån. Men den finns där. Anledningen till att jag tänker är att jag närmar mig måndag. Och det är en speciell dag. Jag hade tänkt fira. Men det är bara plugg och träning som står på schemat. Men det duger. Ska ju antagligen ut o röja på lördagen så det funkar ju 🙂

DSC_0202DSC_0084

Anyway. Har även tänkt att det snart är april med. haha jag tänker för mycket. men ja. det är också en milstolpe man ska kämpa sig igenom. Skillnaden är bara att jag inte brytt mig så värst tidigare år. Förutom första året. Men det är väl naturligt antar jag. Nu är man ensam och det gör nog skillnad. Har lyssnat på musik som gör att jag tänker tillbaka på den där tiden. den där dagen med förövrigt. Ibland är det skönt, ibland är det jobbigt. Idag vet jag inte vad jag ska tycka o känna. är lite velig pga allt annat som hör till. Jag slutade leta livstecken ett tag. men jag vet inte. Jag vet inte om jag vill veta om den lever eller inte. Samtidigt som jag vill. Jävla konstigt de där.

DSC01136hemska hemska dag.

bild 56bild 52bild 62

Och! Jag saknar dig. Vet inte vad som hände riktigt? Jag hade trott att jag skulle få en del av kakan längre ändå. Men vet inte om allting har med ”ryktena” o göra. Men om det nu var så att jag gjorde detta borde man ändå kunna fråga. Jag menar, jag hade ju varit ärlig. För det är det vi är mot varandra. Ärliga. Jag är i varje fall. Och om det nu vore så ”att jag alltid kommer vara speciell”, och ”jag kommer aldrig glömma dig” är denna tystnad något som motbevisar det. Men jag vet att jag är speciell. Eftersom jag är den the one and only. Det vet jag ju att jag är. Så jag vet inte. Men någon dag ska jag ta mig modet att höra av mig. bara sådär vanligt. utan att jag spårar ur.

469480_4422914649700_23241777_oden där sommardagen…

620937_4616298204168_394022454_o665040_10200108081203488_1870245492_o

Men vad är ett liv utan uppgångar och nedgångar? Utan med och motgångar? Hur kul vore det att leva ett liv där det alltid hade varit perfekt? Vore inte det jävligt trist? Även om man önskar att det man brydde sig om skulle funka perfekt. Men det gör det inte. Det är nog det jag är mest ledsen på. Jag önskar att det hade varit som i somras. Spontana träffar kvällstid. bara för att man inte hade något o göra o behövde hålla sig vaken. Såna där roliga promenader och bara allmänt mysa. Det är det jag saknar. Och med dig. Jag vet inte varför. men nu har det gått lång tid igen. Brukar vara så att det inte känns annorlunda. Men om det alltid ska gå en månads tid emellan måste allt nångång bli annorlunda. Och det är det jag är rädd för. För jag vill inte. Än så länge vill jag inte dra vidare. Även om jag ibland har varit sugen.

DSC05834

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.