Sug min :)

Så jävla trött och irriterad. Jag fattar ingenting. Men jag orkar inte bry mig. Nu ska jag snart till ikano. Och bli glad, det kan behövas. Tur jag har mina vänner. 🙂 Som kan få mig glad. För jag är så jävla arg. Förstår inte. Inte en enda jävla dag kunde man få bara ha det trevligt. Nej då. Bara en massa annat skit istället. Kul hörrö.

Fyfan. Är speciellt glad faktiskt att jag träffade en viss människa igår, och även pratade ganska mycket med en annan betydelsefull person. Hade visserligen velat träffa den andra med, men allt går inte att få här i världen. Guld värd! Ni båda. Jäkligt glad att jag lärde känna er, speciellt eftersom det bara var en slump att ni båda dök upp. Och att jag får stanna kvar! ♥

DSC05337 (2)Man märker skillnad när man ler med bara ansiktet. Med bara läpparna. Och man ser det extra tydligt när jag ler med ögonen. Och skrattar med hela ansiktet. Utan att känna att jag ”måste” le bara för att. Ni gör mig ärligt glad. Alla ni. 🙂 Känner mig ännu bättre när man får höra att Någon äntligen träffade mig igen och kramade om mig som om jag vore en avlägsen släkting eller något i den stilen. Sen att man blir hälsad till bara sådär spontant. Det gillar jag!

LOVE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.