Subway

Idag har jag varit på stan sen typ kl 13. innan dess var jag i skolan och sofie. 😛 Sen blev det som sagt stan och ”mat” och glass 😛 sen yra runt lite på stan innan det blev sofies skola. seegt. yra runt lite igen efter. Provade bikinis o skit. yey. haha 😛 Behöver ju bikinitrosor till min bikini, för när jag köpte överdelen fanns det bara fula. suck.

Sen gick Sofie och jag umgicks med Bury. Nätet har krånglat hela dagen så har inte kunnat blogga. det sög lite. jaja. jag och bury gick till subway o skulle käka en macka. Sagt och gjort. började äta lite och hittade ett hårstrå, men tänkte inte mer på det (jag själv är ju ”blond”) Men sen började det dyka upp ännu fler som satt fast i själva brödet liksom. Då gick jag fram till kassan o klagade lite. Fick en helt ny macka. 🙂 Och även ett ”presentkort” som gäller på en halva. Tjoho. Det kallar jag bra service. 🙂

Sen blev det hemköp, Ica och sedan gick vi till Jasse och Micke o grilla några kebabspett. haha ;P har väl ätit godare kebab. haha, sen grillade vi marshmallows. Och snacka skit. sen blev det kallt och de gick in. jag cyklade hem då. Nu ska jag fixa lite sen se oth och sova! God natt.

wpid-IMG_20130430_200000.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.