Sturefors

Igår var det lördag. Jag la ju upp bilder på sminkningen innan jag cyklade till johannelund och lämnade cykeln innan jag åkte till becca. Hon fixade sig och sen gick vi till bussen. hann väl va på busshållplatsen ca en minut innan bussen kom. Vi fick åka gratis för att det inte funkade att betala 🙂 Asnajs. Sen väl i sturefors gick vi till pizzerian o käkade mat, ingen av oss hade ätit något sen frukost. (sådär en 13 timmar sen för min del). Dock tappade jag lusten efter en bit så åt bara pålägget sen. haha.

Gick till festen, ringde på. stod där i flera minuter och jag blev osäker på om jag ringde på rätt dörr, tillslut kom någon o öppnade. 😛 haha. Lämnade grejer, sen satte vi oss på varsin stol o glodde. Lite awkward måste jag ju erkänna. Lite bål blev det. och lite prat. sen springa fram och tillbaka. Socialitet med folk. någon fyllde samma dag som mig (Y) awesome. och sen fick jag höra (igen) att jag var lik Cyndi Lauper. Tar det som en komplimang verkligen! haha 🙂

Blev lite halvt bestämt att jag skulle sova hos anton. sen efter att jag tröttnat på att dricka (tacka nej till drinkar och vin hela kvällen) så blev det ett glas vatten och sen blev det att dricka upp mitt vin iaf. men hällde upp pyttepytte lite i glaset så kändes det bättre haha. Var jättetrött och opepp igår. Men vi hade kul. Är glad att Becca kunde följa med 😀 I början kände vi att vi inte riktigt passande in, sen helt plötsligt bara så kändes det bra. Skrattade så vi tjöt åt absolut ingenting 😛 hehe.

Sen blev klockan mycket, fick skjuts ”hem” av nisse. Becca åkte med hennes vänner, och jag åkte med de andra. 🙂 hämtade min cykel jag hade ställt någonstans sen gick vi upp till anton. 🙂 Somnade väl runt 4 kanske, var iaf då jag kollade på klockan sist. vaknade första gången vid 6. :/ Sen var jag vaken till åtminstone 7 halv 8 där nånstans. Kunde verkligen inte somna om. Var visserligen pigg :S och rädd för att försova mig. Vaknade vid 9 igen efter att ha somnat om, av en konstig dröm. Fattade inte om det hade hänt i verkligheten eller inte?

Drömmen; Var typ en ”speed-dating” liknande grej. Hade mat på ett bord, en äcklig gubbe bredvid mig. Vi var vid priso först. Sen blev gubben arg på mig för jag gjorde något fel, så jag bröt ihop och sprang därifrån. Då helt plötsligt var jag på en båt. Typ en sån där flotta. Skulle gå av båten, för hade inga biljetter, men kom inte ut för vakterna stoppade mig. Sen gick jag ner en våning (fast det egentligen inte fanns flera våningar) då helt plötsligt blev flottan ett kryssningsfartyg, med röda mattor och guldrep, för o komma av båten fick jag hoppa från båten till bryggan. Antar att jag klarade det, fast vet inte, för jag vaknade typ då.

Annars idag vaknade jag ”först”. (på sätt och vis) smög upp för o klä på mig mina ridkläder och packa väskan, ville inte väcka anton. Men han vaknade visst ändå, så frågade lite snällt om jag kunde lämna mina grejer där så länge medans jag var i stallet, för skulle åka bil dit och hade ändå i vilket fall fått komma tillbaka för o komma åt min cykel som någon envisades med att ha i källaren. 🙂 Stallet gick fint, var dock så jävla varmt så blev ett litet pass. 🙂 Sen åkte jag tillbaka till anton. Vi båda somnade ganska fort kan jag ju säga. 🙂 Skönt! När vi väl vakna igen förflyttade vi oss till soffan där jag höll på o somna igen. Fattar inte varför jag är så trött!!

åkte därifrån runt 18 kanske? jag vet inte vad klockan var, jag vet bara att jag kom hem halv 8 för att jag cyklade en omväg hem. Cyklade längs ån till tornby, sen halvt till ”skägget” och sen till barhäll och genom rydsskogen. Bara tänka och glida fram på cykeln var himla skönt. Frisk luft var bra. Nu ska jag sova. Tog nästan inga bilder igår, bara ego bilder med antons hatt (det var då de sa att jag var lik Cyndi Lauper) och sen en bild på mig och becca. och en bild på mig och michis. 🙂 Blev väl en del andra bilder med, med andras kameror. ”Måste ta en bild på dig anton med Cyndi Lauper” starstruck hahah. Kul!

1063901_10201594029591269_1000300792_o wpid-20130629_231549_1.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.