Stöter du på mig?

Ännu en natt med en massa drömmar. Är ganska jobbigt att komma ihåg alla drömmar. Det sker ju liksom flera gånger per natt. Hemskt jobbigt. Inatt har jag drömt två drömmar, igår 4. Är väldigt jobbigt att minnas alla haha. 😛

Inatt drömde jag en ”mardröm” iaf. 😛 Jag drömde att jag skulle till jobbet, växeljobbet. Jag gick hemifrån, sofie var hemma hos mig. När jag sa hejdå sa ingen hej då tillbaka. Jag vrålade typ 20 gånger, ingen reaktion. Gick ”omvägen” via ryd. i spöregn. haha usch och fy. Dyngsur och inget ombyte. Ringde mamma o se om hon kunde ta sig in till stan med ombyte till mig. Hon cyklade in, men tog fel påse hemma så hon fick med sig t-röd. JA men kul! haha. in på jobbet. Som hade flyttat till Actic city 2. Frågade vägen dit. Ett litet bås fick jag sitta i. Min header på bloggen låg som bakgrundsbild på ena datorn. Och istället för att det var som förut, en dator två skärmar, så var det två stycken minilaptops. haha. sen dagen efter (jobbade natt vettni. fast ingen aning om jag var där hela natten?) så var det jättefint väder, och jag var fortfarande blöt. Gick till en butik med så mycket rulltrappor så man blev förvirrad. Åt alla möjliga håll och kanter haha. Hade hittat en väska jag ville ha, o så skulle jag ha matchande ”öronmuffar” eller nå med blått neonljus. Där fanns det en orangehårig bitch som var jätte otrevlig o drog mig i håret o massa. haha. sen vek jag mina toppar lite, fram och tillbaka (hade svart dipdye! ASCOOLT!) Sen bad jag henne dra, och håret lossna. Hon blev skräckslagen och jag bara skratta. haha. Sen blev hon trevlig, jag köpte väskan och mössan (öronmuffarna var slut) med blinkade blått ljus. 😛

Och sen så skulle kolla kontot ifall jag hade pengar så jag kunde köpa lite billiga kläder så att jag skulle slippa åka hem. Det fanns 3 bankomater inne i stan bredvid varann, en var trasig. och det var SJUKT mycket folk som skulle ta ut pengar just då. säkert typ 100 pers MINST. Man bara jahopp detta lär ju ta tid. Sen skulle jag ställa mig i en kö, men de var liksom så ihopblandade så hade ingen aning om vem som stod vart. haha. då kom det en Gina och skrek åt folk att placera sig rätt. Då helt plötsligt hamnade jag mitt i kön. hahah. med en massa arga människor bakom mig.

…sen vaknade jag.

Ööööh. nej. Jag drömmer inte om konstiga grejer. ;P Det där med blått ljus är blomman o prytz fel som alltid pratar om blåa ljus. haha 😛 nu ska jag nog äta tror jag. Har pratat med blom. 🙂 sen blir det dusch. och packa. har fått för mig att färga ögonbrynen med. haha 🙂 Angående rubriken. så JA. jag stöter på dig 😉

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.