’ Starkare

håååå jag blir så trött på idioter alltså… Igår va jag som sagt på stan med Nadja 🙂 det var kul, blev lite segt där ett tag men men 🙂 Va inne på Monki, sen på övervåningen så äre fönster o jag kollade ut, för de gör jag jämt på Monki, för jag gillar inte affären, o så stod sofi där nere. o så sa jag till nadja kolla där står sofi. men hon fatta inte. men så typ kolla jag på de. sen kolla sofi upp. haha ^^ ah då gick jag därifrån för då va nadja klar i den delen av övervåningen 🙂 Sen när vi va klara så gick vi mot trappan. då kommer sofi o carro o de ger mig typ värsta utskällningen :S för att jag typ kollade ut genom fönstret på dom. haha moget. mh äckel kan du va själv jävla snorunge. urk. haha jävla fjortis!!

haha, ah men sen iaf drev vi runt på stan. nadja & jag käka sen, mums 🙂 tack för lånet ^^ sen iaf så typ följde jag henne till rese, sen fick jag inte gå därifrån men de gjorde jag ändå. drog mig till stan, satte mig på en bänk o väntade på snyggo. men de tog sån tid. det var jätte kallt och jag höll på o frysa ihjäl ^^ sen såg jag honom… och då går han åt andra hållet 😮 så jag fick vänta ytterliggare ett tag ^^ sen kom han, o jag såg att han ringde mig, men just när de typ hade gått fram en signal såg han mig 😛 haha ^^ åkte till honom. o sen typ gick vi till ica o handlade lite. åt mat sen, sen städade han och diskade ^^ hihi. jag åkte hem runt kanske halv 11. ville inte, men ah. ibland är man tvungen lixom ^^ väl hemma typ gjorde jag inget, tog ett glas juice o la in lite pics på datorn, sen la jag mig o sov.

Imorse gick jag upp runt 8.30, rätt skönt 🙂 Jag typ har vart hos tandis. de gick bra. inga hål denna gång heller, bäst som man är. nu har jag ingenting att göra förrän typ nån gång. Nadja har åkt till stockholm så ah får sitta hemma o uggla i ett par dagar, men det får gå. mamma kommer väl bryta ihop o bli galen för att jag bara sitter hemma. men vill va i fred oxå. jag har inte riktigt vart mig själv de senaste dagarna, det har känts lite knas. men inget jag vill prata om. det är väl mina tankar som bråkar som vanligt. det brukar vara så ibland ^^ hm, annars har jag inget att säga. Jag är trött, så ska väl sova en liten stund o hoppas på att klockan ska gå fort så det blir kväll nån gång. Kvällar är roligare än dagar. haha. ah. hoppas du loggar in på msn sen, ^^ eller nåt. så man kan talka lite. kan va skönt ^^ nanana ^^ jag ska sova. så natti!

Puss

Rilla 4/2-09


Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.