städ och pluggdag

Nu ska jag strax städa här hemma. Undrar bara vart jag ska få plats med allting? Får panik på skiten. skulle behöva större rum, eller ett till haha. berättade det i telen inatt att jag inte hade plats för alla mina prylar. det lät konstigt. nä men vadå? jag har väl inte mycket prylar? :/ Måste rensa grejer och kläder snarast. 2 garderober (med två dörrar vardera) plus byrån och alla kläder o skit får inte plats ändå? Och hur mycket använder jag? vill få fram mina sommarkläder. och vår. snart så! Då kan jag lägga undan de tjocka tröjorna.

Ska till sofie o plugga lite matte sen innan jag ska till pappa o plugga lite. hoppas jag hinner till sofie bara. beror på hur lång tid detta tar, ska ju äta o duscha med. men jag är ju pro så hinner ju garanterat. 🙂 använder slappisen för tillfället med, skulle prova om hörlursutgången funkade och det gjorde den. så nu blev jag lat. 😛

Aja ta tag i städningen och så. 🙂

wpid-IMG_20130222_194903.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.