sovdags snart?

Jag vill sova nu och vakna till en bra morgondag. 🙂 Längtar tills imorron nu. Men samtidigt vill jag inte ha morgondagen. haha rörigt va? Men resten av dagen går nog förhoppningsvis fort. ska bara ha teori sen till nadja en sväng o fixa klart matten så vi kan lämna in den 😛 sen hem o sova. 😛 skönt!

Idag har vi ”labbat” lite på kemin. vi skulle mäta upp 0.1 mol av valfritt salt. var med nadja o en annan tjej 😛 Vi valde Kopparklorid. Då skulle man först räkna ihop vad formelmassan? eller något blev. 1 mol är 99 gram kopparklorid. o vi skulle ha 0.1 haha. slutade med att vi blev förvirrade för vi missade hur man räknade haha. 😛 men det hela slutade bra iaf. 😛 Saltet var grönt, haha ironi 😛 drog o käka sen. tack för maten ännu en gång Leif 🙂 toppen.

Var på kunskapstorget på ett möte, blev nog inte så mycket klokare egentligen. men jag skulle inte gå på MoA skolan iaf. så mycket fattade jag. men fanns så mycket annat att välja. Ska prata lite allvar med mig själv ifall jag ska plugga på universitetet eller YH. Vet inte riktigt vad som är bäst. hmm

Vad ska man välja?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.