Söndag , helgens slut

Jaha. Söndag idag. Tänkte skriva om helgen.. inte för att det finns så mkt, men iaf..

Fredag: Jaha. i fredags dårå gick jag & micke först till blomman o ringde på dörrn ett antal gånger, men ungen öppnar inte dörrn. Jag vägrar gå hem till mig. Så vi traska bort till hemköp o köpte cola, yoggi boysenbär och en pasta alfredo 😀 jag fick en applåd av micke, för jag kunde ta ner den själv ^^ haha sen gick vi ner till rese, träffade Linda 🙂 pratade me henne ett tag, eller jaa micke gjorde iaf ^^ sen gick vi bort till B2 tror ja de va o tog bussen till tannefors 🙂 Drog till Bardha ^^ haha, sen iaf så blev de att sitta där o sega. de trackade mig som alltid, för de som hände i onsdags natt… trodde inte att han skulle berätta för han sa själv att ingen skulle få veta… nene inte alls. bara tobbe & bardha… o så micke o bury för dom va där. *hurra* aja, överlever. Sen kom älg förbi en stund. han va chockad för att jag va där ^^ hihi. Sen kom mrblomman ^^ ringde blomman, o sen kom han. vi drog oss till braskens. Såg MIN bil (A) haha regplåten hade MYH ;D haha coolt ^^ Sen kom johan. träffade honom ^^ eh jaa, han kände mrblomman så de stod o snacka ett tag ^^ hade ju inte tänkt att det skulle ta så lång tid ^^ men men ^^ Bardha kände oxå igen honom. herregud ^^ aa o sen gick vi, tobbe mötte upp oss ^^, micke & bardha gick i förväg jag gick med blomman och mrblomman ^^ haha ^^ eh ja, väl hos tobbe så va de inge kul ^^ visst man skratta lite då o då. men iaf ;o ingen höjdarfest direkt ^^ men men. Vid ca 4 drog sig alla. Jag & Micke blev dissade.. säger inget så har jag inget sagt :/ Så jag & micke försökte hitta hem från Berga, o de tog en timma ^^ haha ^^ hejsan ^^
väl hemma tog jag mig 2 mackor sen sov jag till kl 16, det var skönt ^^

Lördag: Eh ja. gjorde inget på lördagen, Najda & Sune kom hit på kvällen 🙂 vi traskade ner till hemköp ^^ köpte mackor och sylt. Snart är mackorna slut :/ Fuck ^^ haha ajaaa ^^ eh jaa sen drev vi lite o snacka massa skit. o kollade på film 🙂 Hm, jag vet inte Sov sen ^^

Idag dårå tvättade jag ^^ sen så åkte jag till mamma o käka o kolla på gossip girl ^^ wierd avsnitt ;o heeelt sjuuukt vafan ^^ haha, jag har aldrig skrattat o vart så wierd på samma gång ^^ sååå konstigt ^^ längtar till nästa söndag 😮 måste veta vem serena har mördat ;o o den där georgina vem fan är hon? 😮 herregud 😛 aja nu kom micke o kimpah, ska sluta skriva då 😛 haha vi hörs imorn 🙂

PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.