Söndag .

Förlåt att jag inte bloggat tidigare, men jag har inte hunnit xD haha, nej men jag vaknade vid typ kvart i 1, då blev de att fixa sig o sådär sen dra ut till ikano, köpte en blekning, den sista faktiskt ^^ nu ser de väl okej ut, vilket de gjort hela tiden, men ändå. Uhm, jag & nadja drog te mig, gjorde inte så mkt, hon gick hem o åt, då åt jag också. sen vart jag så trött så jag la mig o kollade på Fear Factor ex grej xD haha, dock orkade jag inte se vem som vann. men men ^^ Nadja kom och vi blekte mitt hår. för sista gången. Cama med Paul ^^ haha. herregud ^^ nej men, sköljde håret. torrt som fan äre. Inpackning nästa! ^^ hahah. ajaa. blev typ plocka bryna. Nadja va snäll och gjorde de. Svårt att se själv tycker jag. Sen klippte mamma bort halva mitt hår. Det är cp kort och jag är inte nöjd. Jag hade så långt och fint hår och hon klipper bort allt. Suck. aja,, blir väl att vänja sig. Dock inte ha uppsatt högt upp på huvudet. men men.

aja, va hos nadja, färgade mina ögonbryn. kollade på slutet på nån fiilm ^^ Lekte lite med Filip söt söt söt ^^ haha 😀
sen cyklade jag hem. 🙂 Nej men har inte gjort nåt. Fotat lite och lagt in bilder 🙂 hihi. Det åskade nyss 😀 eller det gör fortfarande, så jävla underbart 😀 Hoppas min kära huvudvärk som jag fick idag går över. Kändes som en sån huvudvärk. 🙂 Fy så det blixtrar och mullrar. Det finns inget mer underbart alltså 😀 Yees. Så mysigt när det åskar. Herreguud 😀

Ååh nu skulle man haft någon.. så mysigt. ååh. fan att allt är så wierd. Vill inte. men men, finns inget att göra åt de, nej nu ska jag sluta skriva. Ska se Stockholm Boogie, dock sett den, men blev sugen. fast först blir de bdb och sådär ^^ Lägger in en bild här sen när jag förminskat dom. hihi.

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.