Söndag 20 januari

Inatt drömde jag att jag slogs igen. Bodycombat verkar inte vara bra för mig. haha fy. 😛 Men denna gång var det på elaka människor så det gjorde inget. Vet inte vilka de var heller, konstigt. Jag blev väckt vid halv 11 typ. myste med gandalf och läste lite teori. Plugg plugg! Kul! 🙂

Sen råkade jag somna om lite, skönt! Sen snabbdusch o lite snabb”städ” blev citygross sen. haha det var länge sen. sen mötte jag pappa. vi var ute en sväng. wiho. 🙂 awesome. nu ska jag simsa lite innan det blir mat. ikväll ska jag spela bingolotto med. nu vinner jag ;D hahah

DSC07007DSC07017DSC07023fint med snö 🙂

DSC07024Kissekattspår 😀 hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.