Söndag .

Så trött på allt, så jag orkar inte skriva. hm, jaja.
var hos min far föruut. satt på golvet i mitt rum och saknade. blöh. aja, satt där iaf. har ju inga möbler där så xD ekar värsta mkt. tog med mig lite kort hem, sen la jag mig på golvet och ritade. fuckade ben. jaja.
åt mat, sen lyssna på musik. kollade priser. ska köpa party tält imorn. köpa högtalare, och batterier. o så fika med baby <3 mysigt  ^^ Saknar dig så mkt, <3

fixat folk till festen, yees ^^ hoppas vädret blir bra bara. men de blire , haha yeh ^^ hum. jahajaaa. äh. jag blev depp nyss. funderar på att smsa ante, men jag vet inte. han sa ju dock att jag skulle höra av mig om de var nåt, och det äre nu. men vet inte hur man ska förklara de.. det är så svårt. Det gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Trodde att jag inte skulle ha så ont inuti mer. Men de kommer bara mer och mer saker. När man väl kämpat sig förbi något, kommer det nåt nytt. hur länge ska det pågå? Man reser sig upp, men faller lika fort. Det suger… jaja.

jag orkar inte skriva mer, lust att bara lägga mig ner och hoppas att allt blir bra, men jaaa.
Och till råga på allt blir man påmind av ytterliggare en grej till. Det är fan nära nu. Jag vägrar, inte en jävla tår ska rinna på grund av den idioten. Men nej, klart att det inte gick. Hur många dagar kan man klara sig utan att gråta tårar för en idiot? Jag kan prata om dig som om jag hatar dig. Det är lugnt så fort jag säger något, men säger nån annan nåt, eller frågar, då faller jag. Hemskt jag vet, men sant. bah. orka.
Hur länge ska jag ha de här tankarna? Kan ju inte hålla på hur länge som helst. Ouff, jag vet var det är för datum imorron. Det suger apa. Jag vill radera det ur mitt kära minne. 7/7 , en dag att minnas, jepp, Men även en dag jag inte vill komma ihåg, men det kommer jag alltid komma ihåg. Ouff. Den där lördagen förra året. Det var en underbar dag. Synd bara att jag inte får uppleva det igen. jaja. jag orkar inte.

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.