Sommarlov på riktigt!

För det första, Gud va SNYGG nya designen på bloggen invändigt har blivit! 🙂 Snyggare text och svart istället för det tråkiga blåa. Himla nöjd. 🙂

Igår då, cyklade jag ner till stan och skrev in mig på af igen. Träffade min första handläggare och jag fick både ’tummen upp’ och en massa komplimanger. 🙂 Så mötet gick finfint. Bara hoppas att pengarna rullar in så jag kan leva även denna sommar. Känns inte så kul att skattepengarna inte har kommit än. Sen fikade jag med Bury. En kladdkaka och cola. 🙂 Mötte becca, sen rese en snabbis och sen cykla till johannelund. tog en glass och snacka massor 🙂 Mysigt.

Drog till ica när jag ändå var där. Handlade lite mat till kvällen. Sen cyklade jag till becca och käkade vattenmelon. tack! Sen blev det Bury o grillning. Mums. Till maten kollade vi på typ 8 avsnitt av HIMYM. Jag var så trött sen så jag såg dubbelt och halvt hade somnat då stängde vi av och la oss o sov. Eller ja, fick ju spindelbesök. BLÄ!

Idag mina vänner blev jag väckt vid kvart i 9 typ. Av Tommy på föreningen. Blir minigolf idag. ;D Jag ska bli grym så jag vinner minigolfen imorgon haha. Ska spela imorgon med. Men med mina vänner. Jaja, nu är jag hemma, har duschat och ska äta något litet innan jag ska iväg o träffa de andra. 🙂 Sen i eftermiddag ska jag träffa becca och vi ska åka till johannelund idag igen. 🙂

Det är sommarlov på riktigt mina vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.