So many things i need to say to you

God morgon!

Nu är jag uppe och snart klar, säger vi. Är vaken och vill typ bara sova lite till. Men idag är det plugg fram till klockan 16. Sen ska jag hem och plugga lite mera typ. 🙂 Jag bestämde igår att vi bara skulle höras. Så så ska det vara också. Jag ska klara det. Proven alltså. 🙂 Nu satsar vi fullt ut på det. Sen får vi se allt annat. Det lär falla på plats. Förr eller senare.

Jag bestämde mig även för att ignorera känslan. Så det ska jag göra. För jag vet ju egentligen att jag bara överreagerar. Så ja. jag vet inte riktigt. Men jag vet bara att allting löser sig till det bättre. 🙂 Jag längtar lite till lördag bara för o se. Undra om jag kommer träffa människan ändå? aja ska sluta fundera. dags för frukost!

0128 DSC04107

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.