’ smile like you mean it

jaha, aa okej. kunde inte sova inatt. tänkte för mycket :/ åt det är så jobbigt 🙁 men aja. fick möblera om i sängen xD så jag kunde ligga ”normalt” men men. Vill ju ligga med ansiktet mot väggen men med denna möblering kan jag inte det :/ Suuug. jaja. somnade sen nån gång.

anyway, stallet idag, for the last time :/ det var lite sorgligt. idag hade vi ingen stalltjänst så det var soft. Jag hade inget att göra. Jag önskar att jag tog på mig ridbyxor imorse ._. för då hade jag kunnat rida, men så blev de inte. jaja. det var synd. så jag pratade betyg med anna, 🙂 Starkt VG har jag i kursen 😀 niice ^^ hade fått mvg om ridningen och körningen hade gått bättre. Körning hatar jag så det kan jag förstå varför det inte gick nåt vidare. Ridningen va väl mest för att jag inte kan utvecklas lika bra på stor häst som på ponny. Och det är svårt för mig på skolan att rida ponny eftersom de typ bara har storhästar. Så hon tyckte att jag skulle ha praktik på ett ställe där dom har ponnier 🙂 Ponnystuteri eller ridskola ^^ hååå!
Annars drev jag bara runt i stallarna utan att göra något. Letade efter Anna & Nadja i båda stallen och sen tänkte jag att de va i ridhuset och kollade på hoppningen, så gick dit, men de va inte där. som tur va var elin & dom där så joinade dom ett tag 🙂

Sen drev jag runt ännu mer. hjälpte simone litegrann. Sen vart det lunch, äntligen, käka lite sen drog jag hem. Jag har typ bara badat o inte gjort så mycket mer. är ganska så trött. så det blir en lugn dag, tänkte lägga mig en stund sen 🙂 jaja. har inget mer att säga. skriver sen tror jag 🙂

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.