Skolverket & 110 % skratt attack ^^

Nu sitter jag här igen och bloggar. Jag tänkte på den jävla roliga händelsen på första lektionen idag 😛 haha

Vi satt på BoGe’s lektion helt normalt. Nadja & jag satt och pratade som vanligt, och rektorn va med i början. Han skulle prata om några ointressanta saker, blähä lixom. Orka ^^ hahah 😛

Vår klass var den klassen som tyckte att Vreta skolan var den bästa, på en 5 skalig Skala, så hade vi 4.71 , det var det högsta 🙂 Yeah!

Sen sa han oxå att skolverket skulle komma nästa tisdag och onsdag. Och 3 stycken från klassen skulle bli intervjuvade. Nadja sa att hon hade tur, att hon brukade slippa det där. Jag bah: Aa jo jag oxå typ ^^
Sen sa han hur dom hade delat in klassen och hur dom slumpade klassen, ^^

Först så delade dom in klassen i åldersordning, och den 5e & 10e & typ den 15e skulle bli intervjuvade. Först så sa han att Simone Karlsson Lindholm skulle bli intervjuvad, och sen sa han det där namnet som fick blodet i mig att isa xD Han sa ; Myh Lindholm. Tror ni inte att jag & Nadja började asgarva som nötter. Fyfan så jag garvade ^^ haha, blähä. Garvade i flera jävla minuter, kändes som evigheter ^^ 🙂

Fyfan, kände mig redigt dum, xD hahaha. aja, sen slutade jag skratta, men föll tillbaka hela tiden 😛 ^^ hahahahah.

Aja, hade inte så roliga lektioner idag. Köpte halstabletter, har ont i halsen och är förkyld 😛

Skulle till Frans idag egentligen, men han va tvungen att dra te sjukhuset och jag kände mig redigt krasslig , så vi ska ses på lördag istället 🙂 och i morgon ska jag inte till skolan, det pallar jag inte 😛 haha

Aja, ska fortsätta snacka med älskling & med Nadja 😉 hihi

Pusshej <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.